Titels creëren met de Wix Title Generator

Leestijd 1 minuten
Genereer snel boeiende titels en koppen om te gebruiken in je blogposts, e-mailcampagnes, social media en meer. Krijg een voorsprong in het creëren van inhoud met de AI-aangedreven titelgenerator.
Een pakkende kop of titel kan de klikfrequentie verbeteren, je publiek verbreden en je potentieel om geld te verdienen met je inhoud vergroten.
Let op:
De Wix Title Generator werkt momenteel alleen in het Engels.
Een screenshot met de titelgenerator.

Om een titel te genereren:

1. Ga naar de Wix Title Generator
  2. Voer je onderwerp of zoekwoorden in de generator in.
  3. Klik op Get your Title
  4. Klik naast een titel op het Kopiëren-pictogramom deze naar je klembord te kopiëren. Je kunt het vervolgens in je blog, artikelen, e-mails, enzovoort plakken.
  5. (Optioneel) Selecteer een onderwerp in de dropdown om je zoekresultaten te verfijnen.
Tip:
Bekijk de Blog Title Generator en de YouTube Title Generator om aan de slag te gaan met het maken van je blog- en YouTube-titels.