App van derden: GetTraffic van Infolinks Media

Leestijd 1 minuten
Met de GetTraffic-app van Infolinks Media kun je je website blootstellen aan een verhoogde verkeersstroom. Selecteer je regio, kies een categorie en pas je advertentie aan - GetTraffic doet de rest.
Belangrijk:
Deze app wordt toegevoegd aan het dashboard van je website en verschijnt niet op je website.

De functies en voordelen zijn onder meer:

• Definieer en activeer je campagne in drie stappen
  • Leid verkeer van hoge kwaliteit naar je website
  • Stel je website bloot aan relevante gebruikers
  • Pas je advertentie aan
Bekijk de GetTraffic app van Infolinks Media om aan de slag te gaan.
Voor vragen of opmerkingen kun je rechtstreeks contact opnemen met Infolinks Media: