Te nemen stappen om POD-producten te blijven verkopen

Leestijd 1 minuten
Als je POD-producten via Modalyst verkoopt, moet je enkele wijzigingen aanbrengen om print on demand-producten te blijven verkopen.

Aankomende wijzigingen

Vanaf 15 juli 2024 kun je geen nieuwe POD-producten meer maken.
Op 9 september 2024 worden alle bestaande Modalyst POD-producten uit je webshop verwijderd. Dit betekent dat klanten je Modalyst POD-producten niet langer in je webshop kunnen kopen. Print on demand-bestellingen die op of na deze datum worden geplaatst, worden niet uitgevoerd.

Doorgaan met het verkopen van POD-producten

Je kunt je eigen print on demand-producten blijven maken en deze in je webshop verkopen met een andere app. Ga naar de Wix Appmarkt om te kiezen uit de grote verscheidenheid aan Print on Demand-apps.
Screenshot van de POD-apps die beschikbaar zijn in de Wix Appmarkt