Rollen en machtigingen: Een uitnodiging accepteren

Leestijd 1 minuten
Wanneer een Wix-gebruiker je uitnodigt om samen te werken aan hun website, wordt er een uitnodiging naar je e-mailadres verzonden. Je kunt de uitnodiging accepteren door op de link in de e-mail te klikken.
Belangrijk:
De uitnodigingslink verloopt dertig dagen nadat deze is verzonden. Als je uitnodigingslink verloopt voordat je deze kunt gebruiken, moet je de eigenaar van de website vragen je opnieuw uit te nodigen.

Om een uitnodiging te accepteren:

1. Open de uitnodigingsmail in je e-mailaccount.
  2. Klik op Uitnodiging accepteren.
  3. Accepteer de uitnodiging:
Let op:
Je kunt een uitnodiging met elk e-mailadres accepteren. Je hoeft het niet te accepteren met het e-mailadres waarnaar de uitnodiging is verzonden.