Raak geïnspireerd door professionele Wix-websites

Leestijd 1 minuten
Een dosis website-inspiratie nodig? Blader door voorbeelden van unieke websites om je creatieve sappen te laten stromen. Breng me erheen!
Websites die op onze Explore-pagina worden getoond, zijn van echte gebruikers. Klik op een van de afbeeldingen om de daadwerkelijke websites te bezoeken en ontdek hoe uitgebreid en indrukwekkend een Wix-website kan zijn! Vergeet niet op het Designer Showcase-tabblad te klikken voor meer ideeën.
Nog steeds op zoek naar meer? Bekijk onze Pinterest-pagina of onze gids voor uitstekend ontwerp.
Als je klaar bent om te beginnen, volg dan onze stapsgewijze handleiding om te leren hoe je jouw website kunt bouwen of klik hier om een template te kiezen.