Problemen met ADI oplossen: RSVP werkt niet of pagina met evenementsgegevens ontbreekt

Leestijd 1 minuten
Bij het instellen van Wix Events in ADI werkt de RSVP-knop in zeldzame gevallen niet en ontbreekt de pagina met evenementsgegevens in de paginalijst.

Om problemen met de RSVP-knop en evenementsgegevens op te lossen:

1. Verwijder de Wix Events-app.
    Let op: Evenementen die je al hebt gemaakt, gaan niet verloren, maar ontwerpaanpassingen worden teruggezet naar de standaardinstellingen.
  2. Installeer Wix Events opnieuw.

Nog steeds niet gelukt?