PayU Turkey koppelen als betaalprovider

Leestijd 2 minuten
Wix ondersteunt de koppeling met PayU Turkey als betaalprovider niet langer. Deze wijziging heeft gevolgen voor zowel nieuwe als bestaande PayU-accounthouders. In Turkije fuseerde PayU met iyzico om een lokale fintech-gigant te bouwen en je kunt contact opnemen met iyzico over integratie met Wix.
Algemene gegevens

Ondersteunde landen
Turkije
Ondersteunde valuta
TRY, EUR, USD, GBP, RUB
Let op: De valuta die in je Wix-account wordt gebruikt, moet overeenkomen met de valuta die in je PayU-account wordt gebruikt. Als de valuta niet overeenkomen, kunnen de transacties worden geweigerd. Klik hier om te lezen hoe je je valuta wijzigt.
Transactiekosten
Er zijn twee opties:
Per transactie: 2,49% + 0,3TL per transactie
Jaarlijkse servicekosten: 620TL per jaar
Let op: Als je betaling in termijnen accepteert, kunnen de kosten verschillen afhankelijk van het aantal termijnen.
Accountactivatie
Vereist beoordeling door PayU Turkije
Let op:
Momenteel kan deze betaalprovider niet worden gebruikt met Wix Bookings.

Instellingen in je PayU-account

Schakel de volgende instellingen in om ervoor te zorgen dat PayU bestellingen van je website correct verwerkt en je op de hoogte stelt van elke nieuwe transactie.