Instellingen pagineringsbalk

Leestijd 1 minuten
Van hieruit kun je de instellingen van je paginerinsbalk aanpassen.
Optie
Uitleg
Hoe kom je op een specifieke pagina?
Selecteer een optie:
  • Nummer: Bezoekers klikken op een paginanummer om het te bereiken. Ze kunnen op de navigatiepijlen klikken om meer pagina's te zien.
  • Invoer: Bezoekers voeren handmatig een paginanummer in om toegang te krijgen.
Eerste/laatste knop tonen
Schakel dit in om knoppen op te nemen die naar de eerste en de laatste pagina van de gegevens gaan.
Eerste/laatste pagina tonen
Schakel dit in om het eerste en laatste paginanummer op te nemen.
Het laatste paginanummer wordt weergegeven wanneer je de eerste pagina bekijkt, en het eerste paginanummer wordt weergegeven wanneer je de laatste pagina bekijkt.
Navigatieknoppen kiezen
Selecteer of de navigatieknoppen pijlen of tekst moeten weergeven. Als je tekst kiest, kun je op Knoptekst klikken om deze aan te passen.