Overzicht Combo Premiumpakket

Leestijd 1 minuten
Ons Combo Premiumpakket is een perfect startpunt voor nieuwe website-eigenaren. Met extra opslagruimte en bandbreedte, gratis videominuten, Wix-advertentieverwijdering en de mogelijkheid om je eigen domein aan te passen. Je premium website-ervaring begint hier.

Pakketfuncties

• Verwijder Wix-advertenties van je website
  • Gratis SSL-certificaat
  • Vervang de Wix-favicon in het browsertabblad door je eigen favicon
  • Wijzig de gratis Wix-URL naar je eigen gepersonaliseerde domein (dat kan worden gekocht bij Wix of bij een andere domeinhost)
  • Ontvang een 1 jaar gratis domein voucher bij de aankoop van een jaarlijks abonnement of hoger
  • 30 video-minuten
  • Krijg tot 3GB opslagruimte
  • Krijg tot 2 GBbandbreedte
Als dit je eerste stap in de online wereld is, zal het Wix Combo-pakket je helpen eruit te zien als een baas. Probeer het uit en als je later meer nodig hebt, is dat geen probleem. Wij kunnen je helpen groeien.
Klik hier om je website te upgraden naar een Premiumpakket.
Upgrade nu
Het duurt slechts één minuut