Overzicht Business Unlimited Premiumpakket

Leestijd 2 minuten
Als je klaar bent om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, dan staat Wix klaar om je daarbij te helpen. Business Unlimited geeft je meer. Of je nu producten verkoopt in Wix Stores, groepen organiseert met Wix Bookings of streamt met Wix Video, het Business Unlimited Premiumpakket heeft alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Pakketfuncties

• Online betalingen ontvangen
  • Het verwijderen van Wix-advertenties van je website
  • Het vervangen van de Wix-favicon in het browsertabblad door je eigen favicon
  • Het wijzigen van de gratis Wix-URL naar je eigen gepersonaliseerde domein (dat kan worden gekocht bij Wix of bij een andere domeinhost)
  • Gratis SSL-certificaat
  • Geavanceerde verzending
  • Wix-vouchers en premiumapp-coupons bij de aankoop van een jaarabonnement of hoger
  • Upload tot vijf uur aan video met Wix Video
  • Krijg tot 35GB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte
  • Krijg een professioneel logo en social media logo's bij aankoop van een jaarabonnement of hoger
  • Event Calendar-app - 1 jaar gratis
Zet de volgende stap. Bouw een website die past bij je zakelijke behoeften.
Klik om nu een Premiumpakket te kopen.
Upgrade nu
Het duurt slechts één minuut
Dit pakket geeft je toegang tot de premiumfuncties van de onderstaande apps. Klik op de vakjes om meer te lezen over de functies van die app.