Overzicht Business Basic Premiumpakket

Leestijd 2 minuten
Je bent klaar om je bedrijf online te lanceren. Met het Business Basic-pakket ontvang je online betalingen direct via je website. Dit pakket is perfect voor kleine bedrijven, of je nu producten verkoopt via Wix Stores, afspraken aanbiedt via Wix Bookings, of kamers verhuurt met Wix Hotels.

Pakketfuncties

• Neem online betalingen aan
  • Verwijder Wix-advertenties van je website
  • Vervang de Wix-favicon in het browsertabblad door je eigen favicon
  • Wijzig de gratis Wix-URL naar je eigen gepersonaliseerde domein (dat kan worden gekocht bij Wix of bij een andere domeinhost)
  • Ontvang Wix-vouchers bij aankoop van een jaarabonnement of hoger
  • Upload tot 2 uur aan video met Wix Video
  • Krijg tot 20GB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte
  • Gratis SSL-certificaat
  • Events Calendar-app - 1 jaar gratis
Of het nu je eerste webshop is of slechts je meest recente onderneming, Wix Premium helpt je de website te maken die je klanten verwachten te zien.
Klik om nu een Premium-pakket te kopen.
Upgrade nu
Het duurt slechts één minuut
Dit pakket geeft je toegang tot de premiumfuncties van de onderstaande apps. Klik op de vakjes om meer te lezen over de functies van die app.