Overschakelen van de oude Instagram Feed-app naar de nieuwe Instagram Feed-app

Leestijd 1 minuten
Met de nieuwe Instagram Feed-app kun je realtime updates rechtstreeks vanaf je Instagram-account op je website delen. Je kunt ook meerdere accounts koppelen, wat het handiger maakt als je meer dan één Instagram-account hebt.
Als je de oude versie van de Instagram Feed-app hebt, kun je rechtstreeks vanuit de Editor overschakelen naar de nieuwe app.

Om over te schakelen naar de nieuwe Instagram Feed-app:

1. Klik in je Editor op de Instagram Feed-app.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op Nu proberen.
Een screenshot met de optie om de nieuwe Instagram Feed-app te proberen.