Overschakelen naar het nieuwe Wix Ledengedeelte in Wix Forum

Leestijd 1 minuten
Met het nieuwe Wix Ledengedeelte kunnen bezoekers van je website één keer inloggen op je website en vervolgens worden herkend in Wix Forum, Wix Stores, Wix Bookings en meer.
Update:
De oude ledenpagina is vervangen door het nieuwe Wix Ledengedeelte.
Let op:
  • Wanneer je overschakelt naar het nieuwe ledengedeelte, worden je websiteleden, samen met al hun informatie, automatisch overgezet.
  • Je hoeft de oude ledenpagina niet apart te verwijderen. Het verdwijnt wanneer je de nieuwe toevoegt.
  • Als je Editor X gebruikt, hoef je niet over te schakelen. Je hebt het nieuwste ledengedeelte al.

Om de ledenpagina te vervangen door het nieuwe ledengedeelte:

1. Ga naar de pagina met de oude ledenpagina.
  2. Klik op Ledengedeelte toevoegen.

Om het nieuwe ledengedeelte toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen.
  2. Klik op het Leden-tabblad.
  3. Klik op Toevoegen.