Over Branded App by Wix

Leestijd 3 minuten
Lees meer over Branded App by Wix en hoe het werkt.

Wat is Branded App by Wix?

Met Branded App by Wix kun je een volledig aan jouw merk aangepaste mobiele app maken om je professionaliteit te laten zien en je bedrijf te onderscheiden. Je krijgt volledige creatieve controle over je app, inclusief het ontwerp, de functionaliteit en de communicatie met je leden. Zodra de app af is, is deze beschikbaar op iPhone-, iPad- en Android-platforms in de App Store van Apple en Google Play.
Begin met het ontwerpen van de app vanuit het Branded App-dashboard in je Wix-account. Pas de naam en het pictogram, het startscherm en de branding aan je bedrijf aan. Pas vervolgens alle inhoud van de Wix Owner-app aan. Als laatste kun je je app live zetten in de app stores door onze stapsgewijze instructies te volgen.

Voordelen van het maken van een Branded-app

Enkele voordelen van het maken van een eigen app voor je bedrijf zijn:
  • Verhoogde loyaliteit en retentie van klanten
  • Verbeterde betrokkenheid bij je gemeenschap
  • Word volledig eigenaar van je merk
  • Bied klanten een professionele mobiele ervaring
  • Synchroniseer je app met de zakelijke en marketingtools van Wix
Hoe ga ik aan de slag?
Branded App by Wix wordt momenteel uitgerold. Lees hoe je aan de slag kan met het bouwen van je app.

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Branded App by Wix: