Online programma's: Websiteleden gratis toegang geven tot betaalde programma's

Leestijd 2 minuten
Als je een online programma hebt waarvoor mensen moeten betalen om lid te worden, kun je ervoor kiezen om websiteleden gratis toegang te geven zonder dat ze een vergoeding hoeven te betalen of het betaalproces hoeven te doorlopen. Dit is handig voor het uitnodigen van vrienden en familie, VIP's, bètatesters en medewerkers voor het programma. Om leden gratis uit te nodigen, voeg je ze vanaf het dashboard handmatig toe als deelnemers.

Om websiteleden gratis toegang te geven tot betaalde programma's:

1. Ga naar Online programma's op het dashboard van je website.
  2. Klik op het betreffende programma.
  3. Klik rechtsboven op Deelnemers uitnodigen.
  4. Klik op de Deelnemers uitnodigen-dropdown en selecteer Deelnemers toevoegen. Dit verandert de normale programma-uitnodiging in een automatische 'deelname' voor elk lid dat is geselecteerd.
  1. Klik op de zoekbalk en typ de naam van een websitelid om deze aan het programma toe te voegen. Je kunt leden ook selecteren met behulp van de selectievakjes links.
    Let op: Deelnemers moeten een lid van je website zijn voordat je ze kunt toevoegen.
  1. Wanneer je klaar bent met het toevoegen van leden, klik je op Toevoegen aan programma.
De nieuwe leden verschijnen automatisch onder Deelnemers op je hoofdprogrammapagina. Ze ontvangen een 'Welkom bij het programma'-e-mail en hoeven geen vergoeding te betalen.