Online programma's: Meldingsinstellingen beheren in de Wix Owner-app

Leestijd 1 minuten
Mis nooit meer een update van je online programma's. De Wix Owner-app stuurt pushmeldingen naar je telefoon met belangrijke hoogtepunten, zoals nieuwe deelnemers, verzoeken om deel te nemen aan het programma, gemiste stappen en meer. Je kunt je meldingsinstellingen op elk moment aanpassen.

Om de meldingsinstellingen van je programma te beheren:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik linksboven op het Jouw profiel-pictogram.
  3. Druk op Meldingsinstellingen.
  4. Selecteer de website waarvoor je de meldingsinstellingen wilt bijwerken.
  5. Scrol omlaag en tik op Online programma's.
  6. Tik op de schakelaars naast elke activiteit om meldingen in of uit te schakelen:
    • Nieuwe deelnemers: Ontvang meldingen voor nieuwe deelnemers die deelnemen aan of vragen om deel te nemen aan je programma (als het privé is).
    • Deelnemersvoortgang: Ontvang meldingen telkens wanneer je deelnemers stappen voltooien of overslaan.
Tip:
Deelnemers kunnen de volgende meldingen beheren voor online programma's waaraan zij deelnemen:
  • Programma-updates: Elke keer dat je een nieuwe stap aan je programma toevoegt.
  • Herinneringen: Elke keer dat je deelnemer een stap overslaat.