Online programma's: Een voorbeeld van je programma bekijken

Leestijd 1 minuten
Bekijk hoe je programma eruitziet op je live website voor zowel huidige programmadeelnemers als voor bezoekers die nog niet hebben deelgenomen. Dit is een goede manier om een idee te krijgen van welke informatie mensen zien voordat ze lid worden. Het kan je ook in één oogopslag inzicht geven in de gegevens die deelnemers zien.
Voordat je een voorbeeld van je website bekijkt:
  • Als je dit nog niet hebt gedaan, voeg dan Online programma's toe aan je website. Sommige Wix-templates bevatten al online programma's, waardoor je gemakkelijker aan de slag kunt gaan.
  • Zorg ervoor dat je je website publiceert.

Om een voorbeeld van je programma te bekijken:

1. Ga naar Online Programma's op het dashboard van je website.
  2. Klik op het betreffende programma.
  3. Klik op Voorbeeld.
  4. Kies hoe je je programma wilt bekijken:
    1. Bezoekersweergave: Mensen die niet aan je programma deelnemen, kunnen programmagegevens zien, zoals de naam van het programma, de duur van het programma, het aantal stappen en de prijs (indien van toepassing).
    2. Deelnemersweergave: Deelnemers kunnen op de stappen klikken om uit te vouwen en de details te bekijken. Ze kunnen ook het Discussie-tabblad in je groep bekijken om te zien waar iedereen het over heeft.
Een screenshot van het Programmavoorbeeld-paneel.