Online programma's: Een overzicht aan je Programmapagina toevoegen

Leestijd 1 minuten
Geef een overzicht van de programmastappen weer op de Programmapagina. In een overzicht kunnen je deelnemers de details van elke stap op één plaats zien. Dit zijn bijvoorbeeld de naam van de stap en de voorgestelde datum waarop de deelnemer de stap moet voltooien.

Om een overzicht aan je Programmapagina toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's .
  2. Klik op Programmapagina's.
  3. Klik op het Programmapagina-element op de pagina van je website.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Bezoeker-tabblad op Weergeven.
  6. Schakel de Inhoudsoverzicht-schakelaar in om de details van het programmaoverzicht weer te geven.