Wix Cadeaubonnen aanbieden tegen gereduceerde prijzen

Leestijd 1 minuten
Je kunt klanten een goede deal aanbieden voor cadeaubonnen door ze voor minder dan hun nominale waarde te verkopen. Je kunt bijvoorbeeld een cadeaubon van € 100,– verkopen voor € 80,–.
Screenshot van een bestelpagina voor Wix-cadeaubonnen met een kortingskaart
Tip:
Je hebt de mogelijkheid om voor elke waarde een andere cadeaubonafbeelding te maken.

Om cadeaubonnen met korting aan te bieden:

1. Ga naar het Cadeaubon-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik op Cadeaubon bewerken.
  3. (Optioneel) Bewerk een van de instellingen voor Algemene gegevens.
  4. Bewerk de vooraf ingestelde bedragen voor cadeaubonnen die klanten kunnen kopen:
    1. Typ het bedrag dat je wilt toevoegen.
      Tip: Typ een komma na elk item.
    2. Klik op de x naast een bedrag dat je wilt verwijderen.
  5. Voeg kortingsprijzen toe:
    1. Klik op Geavanceerde afbeeldingen en prijzen.
    2. Voer een kortingsprijs in naast de waarden waarop je korting wilt geven.
    3. (Optioneel) Voeg een afbeelding toe voor elke cadeaubonwaarde.
    4. Klik op Opslaan.
Screenshot van het venster waarin je kortingsprijzen en afbeeldingen toevoegt voor elke Wix-cadeaubonwaarde
  1. (Optioneel) Bewerk de Vervaldatum-instellingen.
  2. Klik op Opslaan.