Koppel Google Maps

Belangrijk:
Het adresinvoerelement vereist niet langer een API-sleutel. Automatische aanvulling is nu ingebouwd in het adresinvoerelement.
Koppel je adresinvoerelement aan Google Maps met behulp van een API-sleutel om automatische aanvulling bij het zoeken naar adressen mogelijk te maken.
Als je nog geen Google Maps API-sleutel hebt, lees dan hier hoe je er een kunt genereren. Zodra je je sleutel hebt, voer je deze in het Google Maps API-sleutelveld in en druk je op Enter
Let op:
Sommige componenten zullen de optie 'Verbinden met Google' niet meer tonen omdat Google Maps automatisch is gekoppeld. Autocomplete-adresvelden in Wix Forms doorzoeken bijvoorbeeld Google Maps zodra je het gewenste adres begint in te typen.
Waarschuwing:
Als je API-sleutel niet is beveiligd, kunnen anderen deze mogelijk gebruiken en dit kan tot onverwacht hoge kosten leiden. Zorg ervoor dat je je sleutels beschermt door HTTP-verwijzingen in te stellen en je sleutels te beperken tot 'toegestane domeinen'.
Lees meer over het Google Maps-platform.

De API-sleutel verkrijgen en toevoegen:

• Klik hier om te lezen hoe je een Google Maps API-sleutel kunt krijgen.
  • Om je sleutel toe te voegen, klik je op Google Maps koppelen en plak je de sleutel.
Let op:
Met het Google Cloud Platform kun je meerdere sleutels genereren en deze koppelen aan verschillende websites en betalingsbronnen. Je moet echter dezelfde sleutel gebruiken voor alle adresinvoerelementen op je website. Je kunt dezelfde sleutel ook voor meerdere websites gebruiken.