Instagram-video's toevoegen aan je Instagram Feed

Leestijd 1 minuten
De Instagram Feed-app van Wix is een goede manier om je website aan je Instagram-account te koppelen en je posts weer te geven in een aanpasbare galerij op je website.
Instagram Video is een nieuw formaat dat IGTV-video's en feed-video's combineert. Instagram-video's die je in je Instagram-app toevoegt, verschijnen in je Instagram Feed-galerij.

Om video's toe te voegen aan je Instagram Feed:

1. Open je Instagram-app.
  2. Ga naar je profiel.
  3. Tik op de Post-knop.
  4. Tik op Posts.
  5. Selecteer of je een videobestand wilt toevoegen of een live video wilt opnemen.
Let op:
  • Het kan even duren voordat je video in je Instagram Feed-galerij verschijnt nadat je hem hebt gepost.
  • Het is momenteel niet mogelijk om Reels weer te geven in de Instagram Feed-app. Stem voor deze functie