Google Search Console: 5xx-fout

Leestijd 1 minuten
De 5xx-foutmelding is een algemene reactie van de server dat er iets mis is gegaan. Het probleem kan zijn opgetreden toen de server om bronnen vroeg, of het kan een probleem zijn met een verouderde of beschadigde cache en cookies.
Als je deze fout ziet, kun je de relevante pagina-URL testen in de URL Inspection Tool. Als er geen fouten zijn, ga je terug naar Google Search Console en klik je op Validate Fix naast de fout.
Als de fout nog steeds wordt weergegeven in Google Search Console, is het mogelijk dat er een aanhoudend probleem is aan de kant van Wix. Neem contact op met de Wix Klantenservice om ons dit te laten weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.