Een premium app-abonnement wijzigen

Leestijd 2 minuten
Je kunt een app-abonnement op elk moment wijzigen naar een lagere versie.
Eventuele resterende tijd van je vorige abonnement (waarvoor je al hebt betaald) wordt bijgeschreven in de vorm van extra tijd op je bijgewerkte abonnement.
Belangrijk:
Als je je app downgradet naar een lager abonnement, worden alle functies die specifiek zijn voor het hogere abonnement uitgeschakeld.
In dit artikel lees je meer over:

Een app-abonnement wijzigen

Kies het juiste abonnement voor jouw zakelijke behoeften voor elke app die op je website is geïnstalleerd. Je hebt misschien niet de meest uitgebreide versie van alle app-functies nodig. In dat geval kun je je abonnement eenvoudig verlagen naar een lager niveau.

Om een app-abonnement te wijzigen:

1. Ga naar Apps beheren op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de betreffende app op het Meer acties-pictogram
  3. Klik op Abonnement wijzigen.
Afbeelding van de Apps beheren-pagina met Abonnement wijzigen gemarkeerd.
  1. Selecteer het pakket dat je wilt wijzigen.
  2. Klik op Pakket wijzigen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen.