Een Google Adsense-advertentie bewerken

Leestijd 1 minuten
Wil je veranderen hoe een advertentie er op je website uitziet? Geen probleem. Je kunt wijzigingen aanbrengen in de grootte en kleur, of kiezen of de advertentie tekst, een afbeelding of beide weergeeft.
Belangrijk:
Elke keer dat je een wijziging aanbrengt in een advertentie, wordt er een nieuwe advertentiecode gegenereerd. Deze code moet worden geplakt en geactiveerd in de Wix Monetize via AdSense-app.

Om een bestaande Google AdSense-advertentie te bewerken:

1. Klik in je Editor op de Wix Monetize via AdSense-app.
  2. Klik met de rechtermuisknop en klik op Kopiëren.
  3. Ga naar de plek waar je de advertentie wilt plaatsen.
  4. Klik met de rechtermuisknop en klik op Plakken.
  5. Ga naar het AdSense-dashboard en maak een nieuwe advertentie.
    Belangrijk: Vergeet niet om weergaveadvertenties te selecteren als het advertentietype en om 'Responsief' niet als het advertentieformaat te selecteren.
  6. Sla de advertentie op en kopieer de advertentiecode.
  7. Ga terug naar je website en selecteer de Wix Monetize via AdSense-app in je Editor.
  8. Klik op Instellingen.
  9. Plak de code en klik op Activeren.
  10. Verwijder de oude AdSense-app in de Editor.
    Let op: Het kan tot 48 uur duren voordat de advertentie op je website wordt weergegeven.