Een 301-omleiding naar een specifieke blogpost opzetten

Leestijd 1 minuten
Met het Wix Blog kun je de URL van een specifieke blogpost bewerken onder de SEO-instellingen van de post. Om er zeker van te zijn dat je geen gebroken links hebt, kun je 301-omleidingen maken van de oude postpagina-URL's naar de nieuwe. Lees meer over 301-omleidingen.
Voordat je begint:
Je moet een Premiumpakket en gekoppeld domein hebben om 301-omleidingen te gebruiken.
Tip:
Als je je blog hebt verplaatst naar Wix en je moet het pad wijzigen voor een groep URL's (bijvoorbeeld, mijnprofessionelewebsite.com/blogpost/post-titel -> mijnprofessionelewebsite.com/post/post-titel, kun je in plaats daarvan een groepsomleiding gebruiken. Lees meer

Om 301-omleidingen in te stellen voor je blogposts:

1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar URL-omleidingsmanager onder Tools en instellingen.
  3. Klik op + Nieuwe omleiding
  4. Selecteer Enkele omleiding.
  5. Voer onder Oude URL de URL van de oude postpagina in die je wilt omleiden (bijv. /post/10-beste-cacti).
  6. Begin met het typen van de nieuwe URL en selecteer deze uit de dropdown (bijv. /post/10-beste-vetplanten).
  7. Klik op Opslaan om af te ronden of klik op Opslaan en andere toevoegen om meer toe te voegen.
Krijg hulp bij je SEO van een professional.
Huur een expert in