Editor X: Een Wix Premiumpakket toewijzen aan een Editor X-website

Leestijd 1 minuten
Je kunt je bestaande Premiumpakket toewijzen aan een Editor X-website door je Wix Premiumpakket te upgraden naar een Editor X Premiumpakket. De upgrade is onmiddellijk. Lees meer over Editor X-pakketten
Let op:
Het resterende tegoed van je oude Premiumpakket wordt tijdens het aankoopproces in mindering gebracht op de prijs van je nieuwe upgrade. Dit tegoed wordt in mindering gebracht nadat eventuele kortingen van een coupon of seizoensuitverkoop zijn toegepast.

Om je Premiumpakket opnieuw toe te wijzen en te upgraden:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het pakket dat je opnieuw wilt toewijzen op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Selecteer Aan andere site toewijzen.
  4. Selecteer de betreffende Editor X-website.
5.  Klik op Volgende.
6.  Klik op Pakketten vergelijken.
7.  Klik onder het nieuwe Premiumpakket op Selecteren.
8.  Kies je abonnementsperiode en klik op Selecteren.
9.  Voer je betaalgegevens in en klik op Aankoop verzenden.