E-mailmarketing: Een campagne verwijderen

Leestijd 1 minuten
Je kunt campagnes permanent verwijderen. Wanneer je een campagne verwijdert, is deze niet langer zichtbaar op de vorige URL of in je e-mailmarketingdashboard. De e-mail verschijnt nog steeds in de inbox van je ontvangers, maar het is niet langer mogelijk om de campagne of de links in een browser te bekijken.
Tip:
Als je denkt dat je de campagne ergens in de toekomst nodig hebt, kun je deze in plaats daarvan archiveren.

Om een campagne te verwijderen:

1. Ga naar E-mailmarketing op het dashboard van je website.
  2. Klik naast Meest recente e-mailcampagnes op Beheren.
Een screenshot van klikken op Beheren in het dashboard.
  1. Wijs de betreffende campagne aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.