Door Wix gemaakte apps

Leestijd 1 minuten
De Wix-appmarkt heeft honderden populaire webapps waaruit je kunt kiezen. De apps zijn gemaakt door derden of gemaakt door Wix. De appmarkt is beschikbaar in de Wix Editor en in Editor X.
Tips:
  • Blader gerust door deze lijst en voeg een van deze apps toe aan je website.
  • We voegen voortdurend nieuwe apps toe, dus we raden je aan om de Wix-appmarkt regelmatig te bekijken.

Om een lijst met apps te vinden die door Wix zijn gemaakt:

1. Open de Wix-appmarkt:
    • Editor: Klik links in de Editor op het Apps toevoegen-pictogram .
    • Editor X: Klik op de bovenste balk van Editor X op het Appmarkt-pictogram .
  2. Scrol omlaag en klik op het Van Wix-blok.
  3. Blader door de apps om te zien wat bij je past.
  4. Klik bij de betreffende app op Toevoegen om deze aan je website toe te voegen.