De bedankpagina aanpassen

Belangrijk:
Dit artikel is relevant voor Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (Nieuw).
De bedankpagina is de pagina waar klanten naartoe worden geleid nadat ze een aankoop afronden. Het bevat het bestelnummer van je klant, het bestelbedrag en meer. Deze informatie wordt ook naar klanten gestuurd in hun bevestigingsmail.
Screenshot van de bedankpagina op een Wix-website
Ga naar de bedankpagina in je Editor en kies wat je wilt doen.

Stap 1 | Ga naar de bedankpagina

Als je slechts één bedrijfsoplossing gebruikt, krijg je toegang tot de bedankpagina via dat onderdeel in je Editor. Als je bijvoorbeeld alleen Wix Stores gebruikt, vind je de bedankpagina onder Winkelpagina's.

Maar als je bijvoorbeeld Wix Stores en Wix Bookings allebei gebruikt, vind je de bedankpagina onder Winkelwagen en bedankt.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Selecteer de relevante bedrijfsoplossing (Winkelpagina's, Boekingspagina's of Restaurantpagina's) of selecteer Winkelwagen en bedankt.
  4. Selecteer Bedankpagina.

Stap 2 | Pas je pagina aan

Kies op je bedankpagina wat je wilt doen:
Let op:
Als een klant 'Snel betalen' gebruikt (bijvoorbeeld PayPal of Apple Pay), worden ze doorgestuurd naar de eigen bevestigingspagina van PayPal. Van daaruit kunnen ze klikken om terug te gaan naar de bedankpagina van je website.