De 360 Images-app toevoegen en instellen

Leestijd 1 minuten
Belangrijk
Deze app is uit de Wix Appmarkt verwijderd. Als je de app al hebt, zullen we deze blijven ondersteunen.

Om de 360 Images-app in te stellen:

1. Selecteer de app in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Afbeeldingen-tabblad.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Upload een 360°-afbeelding.
    • Selecteer een van de afbeeldingen in de app
  5. Klik op het Instellingen-tabblad.
  6. Selecteer het beginpunt van de rotatie (van 0 tot 360 graden).
  7. Klik op de Afbeelding automatisch draaien-schakelaar:
    • Ingeschakeld: Afbeelding roteert automatisch. Bezoekers van de website kunnen klikken om de rotatie te pauzeren.
    • Uitgeschakeld: Afbeeldingen kunnen handmatig worden gedraaid door bezoekers van de website.
  8. Klik op de Navigatieknoppen weergeven-schakelaar:
    • Ingeschakeld: Bedieningselementen voor richting en zoom verschijnen op de afbeelding.
    • Uitgeschakeld: Er verschijnen geen bedieningselementen op de afbeelding.
Tip:
  • Update in een Chrome-browser naar de nieuwste versie voor de beste kijkervaring.