Print-on-demand-producten (POD) maken

Leestijd 3 minuten
Verkoop unieke T-shirts, hoodies, telefoonhoesjes en nog veel meer met je eigen ontwerpen. Je kunt je bedrijfslogo, tekst of je eigen creatieve afbeelding toevoegen en het product dat je in je webshop hebt gemaakt verkopen.
Tip:
We gebruiken AI om producten voor te stellen op basis van je branche en informatie over doorklikgedrag.
Wanneer klanten je print-on-demand-product kopen, maakt de POD-leverancier het en verzendt het naar je klant.
In dit artikel lees je meer over:
Belangrijk:
Momenteel kun je producten alleen verzenden naar klanten in de VS. Je kunt echter wel print-on-demand-producten verkopen als je bedrijf buiten de VS is gevestigd.

Een print-on-demand-product maken

1. Klik op Producten toevoegen om POD-producten toe te voegen aan de lijst met producten van je webshop.
    Tips:
    • Je kunt producten die je niet nodig hebt verwijderen.
    • Alle POD-producten worden automatisch verborgen op je live website.
    • Om meer producten toe te voegen, ga je terug naar Vind producten om te verkopen en klik je op Producten toevoegen.
  1. Selecteer het product op het Producten-tabblad.
  2. Klik op Product ontwerpen.
    Let op: Je kunt geen POD-producten verkopen zonder je persoonlijke ontwerp toe te voegen.
  1. Voeg gepersonaliseerde inhoud toe:
    • Voeg afbeeldingen toe:
      1. Klik links op Afbeeldingen.
      2. Klik op Afbeelding uploaden.
        Tip:  Afbeeldingen kunnen PNG of JPEG zijn. Afbeeldingen moeten 300 dpi of meer zijn.
      3. Upload een afbeelding.
      4. Gebruik de instellingen rechts om de grootte van de afbeelding te wijzigen of te positioneren of een afbeeldingsfilter toe te voegen.
    • Voeg tekst toe:
      1. Klik links op Tekst .
      2. Klik op + Tekst toevoegen.
      3. Voer je tekst in.
      4. Gebruik de instellingen rechts om het lettertype te bewerken, de tekstkleur te wijzigen, de tekst te verplaatsen en meer.
  2. Wanneer je klaar bent, klik je op Volgende.
  3. Schakel de selectievakjes uit naast mockup-afbeeldingen die je niet wilt weergeven en klik op Volgende.
    Let op:
    Meerdere mockup-afbeeldingen zijn niet voor alle producten beschikbaar.
  4. Klik op Opslaan.
  5. (Optioneel) Pas de productnaam, beschrijving, enzovoort aan en voeg het print-on-demand-product toe aan je webshop. Lees hoe
  6. (Optioneel) Pas de productnaam, beschrijving, enzovoort aan en voeg het print on-demand-product toe aan je webshop.