Controleren op producten en diensten met beperkingen bij het instellen van je betalingen

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
Voordat je je aanmeldt bij een betaalprovider, moet je je aanbod toetsen aan hun lijst van verboden producten en diensten.
Bij het instellen van je betaalmethoden, moet je aangeven of je wel/geen producten of diensten verkoopt die op hun lijst met restricties staan:
Klik op Ik verkoop niets van de lijst als je geen items verkoopt die door je betaalprovider kunnen worden beperkt. Controleer de servicevoorwaarden van je provider om zeker te weten welke producten zij toestaan. Voor gebruikers van Wix Payments, controleer de lijst met beperkte en verboden producten en diensten van Wix Payments.
Als je op Ik verkoop producten en diensten op de lijst klikt, worden de beschikbare opties voor betaalproviders aangepast aan de gekozen categorie.