Wix Payments-account voltooien

Leestijd 7 minuten
Wix Payments is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar.
Nadat je verbinding hebt gemaakt met Wix Payments als betalingsprovider, kun je onmiddellijk betalingen via je site ontvangen. Om Wix Payments echter een uitbetaling naar je bankrekening te laten sturen, moet je het installatieproces binnen 30 dagen na ontvangst van de eerste betaling voltooien.
Belangrijk:
  • Als je de accountconfiguratie niet binnen 30 dagen voltooit, wordt je Wix Payments-account opgeschort en kun je geen betalingen meer ontvangen via je website.
  • Als je de accountconfiguratie niet binnen 60 dagen voltooit, worden eerdere transacties (indien van toepassing) terugbetaald aan je klanten.

Om je Wix Payments-account te voltooien:

1. Ga naar Betalingen ontvang op het dashboard van je website.
  2. Klik onder Wix Payments op Instellen voltooien
Voltooi de installatie voor Wix Payments,
  1. Selecteer een optie onder Bedrijfstype:
    Let op: Het is niet mogelijk om tussen bedrijfstypen te schakelen zodra je er een hebt geselecteerd.
    • Particulier (Geen KVK- of ondernemersnummer): Selecteer deze optie als je als particulier zaken doet.
    • Partnerschap / LLC / Onderneming / Non-profitorganisatie / Eenmanszaak: Selecteer deze optie als je zaken doet als een zakelijke entiteit.
    • Eenmanszaak (VK): Selecteer deze optie als je als eenmanszaak zaken doet in het Verenigd Koninkrijk.
    • Eenmanszaak (Italië): Selecteer deze optie als je als eenmanszaak zaken doet in Italië.
  2. Volg de stappen, afhankelijk van het geselecteerde bedrijfstype:
Belangrijk:
  • Nadat je je gegevens hebt ingediend, moet je een verificatieproces doorlopen.
  • Momenteel is het niet mogelijk om te schakelen tussen individuele en zakelijke accounttypes nadat je de accountconfiguratie hebt voltooid. Als dit iets is wat je in de toekomst zou willen zien, kun je hier stemmen voor deze functie
Hulp nodig bij het instellen van je account?
Neem contact op met de Wix Klantenservice