CMS-aanvraag: Een veldtype voor kleur toevoegen aan verzamelingen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is er in verzamelingen geen veldtype voor kleurwaarden. Met een veldtype voor kleur kan een gebruiker de kleurwaarde die hij of zij toevoegt aan het veld koppelen met behulp van de Met data koppelen-functie in de Editor. Dit betekent dat ze het kunnen toepassen op de kleurwaarde van elementen zoals een stuk tekst of een rand.
Dit zou het bijvoorbeeld mogelijk maken dat elk dynamisch item binnen een repeater zijn eigen gekleurde achtergrond en rand heeft.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.