CMS: Een bestaande pagina omzetten naar een dynamische pagina

Leestijd 2 minuten
Een dynamische pagina is een template van één pagina die je aan je data kunt koppelen. Met een dynamische pagina kun je dezelfde paginaindeling meerdere keren gebruiken om andere inhoud uit je verzameling weer te geven.
Je kunt een gewone pagina omzetten naar een dynamische pagina. Je kunt je homepage of pagina's die zijn toegevoegd door Appmarkt-apps echter niet omzetten naar een dynamische pagina.

Om een bestaande pagina om te zetten in een dynamische pagina:

1. Ga naar het Pagina's-paneel in de editor.
2. Plaats de muisaanwijzer op de pagina die je naar een dynamische pagina wilt omzetten.
3. Klik op het Meer acties-pictogram.
4. Klik op Dynamische pagina van maken.
5. Selecteer de verzameling waaraan je je dynamische pagina wilt koppelen.
6. Klik op Volgende.
7. (Indien nodig) Bewerk de URL van de pagina. Dit is alleen nodig als je een foutmelding krijgt dat er een probleem is met de huidige URL. Lees meer
Volgende?
Verander elementen op je pagina in dynamische elementen door ze aan een verzameling te koppelen.
Lees meer