App van derden: Store Locator van Zendapps

Leestijd 1 minuten
Met de Store Locator-app kun je winkels vinden en een routebeschrijving krijgen om je daarheen te brengen. De app biedt ook resultaten voor de buurt, zodat je op basis van je locatie kunt zien welke winkel het dichtst in de buurt is.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de app.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Geef een interactieve kaart weer die de winkellocaties toont en een visuele weergave biedt van hun afstand tot de locatie van de gebruiker.
  • Geef gebruikers de mogelijkheid om winkellocaties te filteren en te rangschikken op basis van verschillende criteria, zoals winkeltype, openingstijden, voorzieningen of beschikbare producten.
  • Voeg een gebruiksvriendelijk locatiepaneel toe waarmee een moeiteloze selectie van verschillende locaties mogelijk is.
  • Wereldwijd ondersteund, naadloos geïntegreerd met Mapbox Maps.
Bekijk de Store Locator-app van Zendapps om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met Zendapps: