App van derden: Snow effects for Christmas van InsponTech

Leestijd 1 minuten
Met de Snow effects for Christmas-app kun je een gezellige kerst- en wintersfeer op je website creëren. Kies uit 6 indrukwekkende sneeuweffecten.
Een screenshot met een voorbeeld van het sneeuweffect.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

De functies en voordelen zijn onder andere:

•  Stimuleer kerstverkopen met prachtige vallende sneeuweffecten en decoraties
  •  Creëer een gezellige kerstsfeer met sneeuw en sneeuwvlokjes
  •  Installatie met één klik en voorbeeld van het sneeuweffect
Bekijk de Snow effects for Christmas-app van InsponTech om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met InsponTech: