App van derden: Mega Animated Announcement Bar van Mega Profit Apps

Leestijd 1 minuten
Met de Mega Animated Announcement Bar-app kun je je aankondigingen beter zichtbaar maken voor je klanten door een aankondigingsbalk aan je pagina's toe te voegen.
Een screenshot met voorbeelden van banners.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Betrek klanten met opvallende aangepaste scrollaankondigingsberichten
  • Pas eenvoudig lettertypen, kleuren, groottes en posities aan
  • Markeer speciale aanbiedingen en houd bezoekers op de hoogte
  • Snelle installatie en naadloze integratie in je website
Bekijk de Mega Animated Announcement Bar-app van Mega Profit Apps om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met Mega Profit Apps: