App van derden: Magic Scroll van VanyaDoing

Leestijd 1 minuten
Met de Magic Scroll-app kun je verschillende scrolleffecten toevoegen aan elementen binnen een vak-element op je website. Gebruik de intuïtieve interface van Magic Scroll om vloeiende verticale of horizontale scrolls, boeiende dekkingsovergangen en boeiende zoomeffecten toe te passen.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de app.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Zet gewone elementen om in dynamische focuspunten.
  • Biedt ingebouwde voorinstellingen.
  • Maak je eigen aangepaste kubieke-bezier-functies.
  • Trigger scrolls op basis van de zichtbaarheid van een specifiek element of de positie op de pagina.
  • Magic Scroll werkt op alle apparaten.
Bekijk de Magic Scroll-app van VanyaDoing om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met VanyaDoing: