App van derden: Google Reviews van Elfsight

Leestijd 1 minuten
Met de Google Reviews-app kun je klantrecensies van een Google-bedrijf of -locatie op je website embedden zonder dat je daarvoor hoeft te coderen.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de app.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Volledige controle over de weergegeven beoordelingen met geavanceerde sortering, filtering en moderatie
  • Verhoog je conversies met CTA-knoppen, sterwaarderingsfragmenten en AI-gegenereerde samenvattingen
  • Kant-en-klare templates, indelingsontwerpen en beoordelingskaartstijlen om de look te vinden die je zoekt.
Bekijk de Google Reviews-app van Elfsight om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met Elfsight: