App van derden: Crypto: Display Live Rates van Certified Code

Leestijd 1 minuten
Met de Crypto: Display Live Rates-app kun je cryptocurrency-prijzen in realtime volgen, waaronder Bitcoin, Ethereum en nog veel meer.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

Functies en voordelen zijn onder andere:

• Geeft nauwkeurige en actuele informatie over verschillende digitale valuta, waaronder Bitcoin, Ethereum en nog veel meer
  • Kies uit een verscheidenheid aan weergave-opties, zoals lijngrafieken, tabellen en eenvoudige prijskaarten, die passen bij het ontwerp van hun website
  • Ondersteunt meerdere valuta's, zodat gebruikers cryptoprijzen in de valuta van hun voorkeur kunnen volgen.
  • Eenvoudig te installeren op elke website en integreert naadloos met het ontwerp en de indeling van de website.
Bekijk de Crypto: Display Live Rates-app van Certification Code om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met Certification Code: