App van derden: Cap Rate Calculator van Allioo.com

Leestijd 1 minuten
Met de Cap Rate Calculator kun je de betrokkenheid van gebruikers vergroten, je online aanwezigheid verbeteren en hoogwaardige leads genereren voor makelaars en makelaars.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de app.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Modern en strak ontwerp, aanpasbaar aan het thema van je website
  • Velden worden automatisch als valuta weergegeven
  • Helpt bij het ranken in Google
  • Genereer meer verkeer door waarde te bieden aan verhuurders
Bekijk de Cap Rate Calculator-app van Allioo.com om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met Allioo.com: