App van derden: Calories Calculator van BlocksWizard

Leestijd 1 minuten
Met de Calories Calculator-app kun je het aantal calorieën dat je inneemt berekenen en je einddoel in zicht houden. De app houdt rekening met verschillende factoren en functies, zoals lengte, gewicht, enzovoort.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de app.
Belangrijk:
Deze app is alleen beschikbaar in het Engels.

Functies en voordelen zijn onder andere:

• Berekent calorieën rekening houdend met verschillende factoren
  • Hiermee kun je de kleuren eenvoudig aanpassen aan je website
  • Biedt een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen, zodat je het ontwerp kunt kiezen dat het beste bij jou past
Bekijk de Calories Calculator-app van BlocksWizard om aan de slag te gaan.
Neem voor vragen en opmerkingen rechtstreeks contact op met BlocksWizard om aan de slag te gaan.