Afbeeldingen van e-mailcampagnes worden niet weergegeven

Leestijd 1 minuten

Sommige e-mailproviders voorkomen dat afbeeldingen en multimedia-inhoud direct in de e-mail verschijnen. In plaats daarvan wordt het volgende bericht weergegeven:

Houd er rekening mee dat dergelijke instellingen niet door Wix worden bepaald, maar door de e-mailprovider die de e-mail ontvangt.

Let op:
Als automatische downloads van afbeeldingen in Outlook zijn geblokkeerd, kan informatie in de voettekst van je e-mailcampagnes er bijgesneden uitzien. Voorbeeld:

Klik hier om te weten te komen hoe je automatische downloads van afbeeldingen in Microsoft Outlook kunt blokkeren en deblokkeren.