Toegang tot het Wix Payments-dashboard nadat je je account losgekoppeld hebt

Leestijd 1 minuten
Als je Wix Payments-account om welke reden dan ook is loskoppeld, heb je nog steeds toegang tot alle informatie die je nodig hebt over eerdere transacties, uitbetalingen en meer.

Om toegang te krijgen tot je Wix Payments-account:

1. Log in op je Wix-account.
  2. Klik rechtsboven op je accountnaam.
  3. Klik op Wix Payments-account.
  1. Klik op Bekijken op het website-account met Wix Payments dat je wilt zien.
  2. Selecteer de informatie die je wilt bekijken. Kies tussen:
    • Betalingen
    • Uitbetalingen
    • Afrekeningsrapport
    • Accountgegevens
Tip:
Klik op elke betaling om meer details over die betaling te zien.