Over de knoppen voor snel betalen

Leestijd 3 minuten
Wanneer een klant op een knop voor snel betalen klikt, wordt deze doorgestuurd naar de relevante website (PayPal of Apple Pay) om te selecteren hoe ze willen betalen.
Screenshot van de winkelwagenpagina met de PayPal-knop omlijnd
Dit bespaart de klant tijd omdat hun adres en betaalgegevens daar al zijn ingevoerd. De klant keert vervolgens terug naar de betaalpagina van je webshop om de aankoop te voltooien.
Belangrijk:
Als je de knop voor snel betalen verbergt op de winkelwagenpagina, verbergt deze ook de knop die bovenaan de betaalpagina verschijnt. Klanten kunnen echter nog steeds PayPal of Apple Pay selecteren wanneer ze bij het betaalgedeelte van de betaalpagina komen.