Abonnementen: Het Abonnementen-element aanpassen in de Editor

Leestijd 3 minuten
Zodra je je Abonnementen aanmaakt, kun je aanpassen hoe ze worden weergegeven op de Abonnementen-pagina van je website. In de instellingen van het Abonnementen-element kun je kiezen welke abonnementen je wilt weergeven en een specifiek abonnement als de beste prijs markeren. Kies uit verschillende opties om het ontwerp van je website te verenigen met dat van je abonnementen.

Om je instellingen voor abonnementen en prijzen te bewerken:

1. Navigeer naar de Abonnementen-pagina in je Editor.
  2. Klik op het Abonnementen-element.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Bewerk de relevante instellingen: