Wix Harmony Editor: Siteyi Başkalarıyla Birlikte Düzenleme
Bu makalede
- Sitenize ortak çalışan davet etme
- Editörde birlikte çalışma
- SSS
Bu makale, Aralık 2025'te yayınlanan yeni Wix Harmony editörü hakkındadır. Wix Harmony Editor henüz tüm kullanıcılara açık değildir. Wix Harmony Editor'u mu yoksa Wix Editör'ü kullandığınızdan emin değilseniz,
daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.
Wix Harmony Editor'da ekibinizle birlikte siteniz üzerinde aynı anda çalışarak herhangi bir bekleme veya kesinti yaşamadan çalışabilirsiniz. Diğerlerinin güncellemelerini saniyeler içinde görün ve her bir ögeyi veya sayfayı kimlerin düzenlediğini kolayca tespit edin.
Sitenize ortak çalışan davet etme
Kişileri sizinle çalışmaya davet ettiğinizde, hangi
rolleri alacaklarını siz belirlersiniz. Web Sitesi Tasarımcısı veya İçerik Yazarı gibi ilgili izinlerle oluşturulmuş
önceden tanımlanmış roller sunuyoruz. Ancak, ortak çalışanın erişmesini istediğiniz alanları seçerek
özel roller oluşturma özgürlüğüne sahipsiniz.
Bunu biliyor muydunuz?
Çalışma boyunca kontrol panelini açmanıza gerek kalmadan kişileri editörünüzde ortak çalışmaya davet edebilirsiniz. Sol üstteki
Wix simgesine tıklayın,
Site Eylemleri'nin üzerine gelin ve
Ortak Çalışan Davet Et'i seçin.
Editörde birlikte çalışma
Sizinle kimlerin çalıştığını istediğiniz zaman editörde görebilirsiniz. İlgili kişinin adını, e-postasını ve bulunduğu sayfayı görmek için resmin üzerine gelin.

Görüntüye tıkladığınızda kişinin üzerinde çalışmakta olduğu sayfaya yönlendirilirsiniz. Hangi ögeyi seçtiklerini bile görerek düzenleme çakışmalarını engelleyebilirsiniz.

Bilmenizde fayda var:
Ortak çalışanlardan biri editöre giriş yapıp size katıldığında faydalı bir bildirim alırsınız.
SSS
Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki sorulara tıklayın.
Ortak çalışanlarıma neden bazı eylemler gri renkte görünüyor (devre dışı bırakılıyor)?
Hangi roller ortak çalışanlar sitemin düzenlenmesini ve yayınlanmasını sağlar?
Ortak çalışanlar diğer kişilerin rollerini değiştirebilir mi?
Ortak çalışan izinlerini değiştirdim. Güncellemeniz ne kadar sürer?
Sitemde yapılan değişikliklerin geçmişini görebilir miyim?
Aynı öge üzerinde yanlışlıkla iki kişi çalışırsa ne olur?

