Bir Siteyi Çöp Kutusuna Taşıma

3 dakikalık okuma
Kullanmadığınız siteleri Sitelerim sayfanızdan Çöp Kutusu klasörüne ekleyerek silebilirsiniz. Bir siteyi çöp kutusuna taşıdığınızda, site yayından kaldırılır ve artık düzenleyemezsiniz. Gelecekte tekrar ihtiyacınız olacağına karar verirseniz, kalıcı olarak silinmeden önce 90 gün içinde geri yükleyebilirsiniz. 
Bu makalede bilgi edinebileceğiniz konular: 

Bir siteyi çöp kutusuna taşıma

Bir siteyi doğrudan sitenizin kontrol panelinden çöp kutusuna taşıyabilirsiniz.

Bir siteyi Çöp Kutusu'na taşımak için:

  1. Sitenizin kontrol paneline gidin.
  2. Eylemler simgesine tıklayın.
  3. Çöpe Taşı seçeneğine tıklayın.
Bir site kontrol paneli. Site eylemleri açılır menüsü vurgulanır ve imleç siteyi çöp kutusuna taşıma seçeneğinin üzerine gelir.
  1. Onaylamak için Çöpe Taşı seçeneğine tıklayın.

Birden çok siteyi çöp kutusuna taşım

Birden çok siteyi aynı anda Çöp Kutusu klasörüne taşıyarak Sitelerim sayfanızı temizleyebilirsiniz. 

Birden çok siteyi çöp kutusuna taşımak için:

  1. Sitelerim'e gidin.
  2. Liste simgesine tıklayın.
Wix Sitelerim sayfasının ekran görüntüsü. Liste simgesi vurgulanıyor.
  1. Çöp kutusuna taşımak istediğiniz sitelerin yanındaki onay kutularını seçin.
  2. Çöpe Taşı seçeneğine tıklayın.
Wix Sitelerim sayfasının ekran görüntüsü. Sitelerin yanındaki onay kutuları seçilmiştir ve Çöp Kutusuna Taşı seçeneği vurgulanıyor.

Bir siteyi çöp kutusundan geri yükleme

Bir siteyi yanlışlıkla sildiyseniz veya yeniden kullanmak istediğinize karar verirseniz, çöp kutusu klasöründen geri yükleyebilirsiniz. Bir siteyi kalıcı olarak silinmeden önce çöp kutusundan geri yüklemek için 90 gününüz olur. 
Not:
Bir siteyi çöp kutusundan geri yüklemek, siteyi otomatik olarak yayınlamaz. Sitenizin Editör'ünü açtığınızdan ve yeniden yayına girmesi için yayınladığınızdan emin olun.

Bir siteyi çöp kutusundan geri yüklemek için

  1. Sitelerim'e gidin.
  2. Sağ üstteki ızgara Görünümü simgesine  tıklayın.
Izgara Görünümü seçeneğinin ve Çöp Kutusu klasörünü gösteren bir ekran görüntüsü.
  1. Çöp klasörüne tıklayın.
  2. İlgili sitenin üzerine gelin ve Siteyi Geri Yükle'ye tıklayın.
  3. Geri Yükle seçeneğine tıklayarak işlemi onaylayın.

SSS

Detaylı bilgi için aşağıdaki sorulardan birine tıklayın. 

Bu içerik yardımcı oldu mu?

|