Zoekmachines zoals Google je website laten indexeren

Leestijd 2 minuten
Wix-websites zijn zoekmachinevriendelijk. We garanderen dat al je website-inhoud kan worden gecrawld en geïndexeerd door zoekmachines (bijv. Google en Bing) of je nu een premium website hebt of niet.
Je kunt kiezen of zoekmachines je website wel of niet mogen indexeren in je SEO-instellingen. Het is belangrijk dat zoekmachines je website indexeren als je wilt dat deze in de resultaten van zoekmachines verschijnt.
Belangrijk:

Om zoekmachines je website te laten indexeren:

1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar SEO-instellingen onder Tools en instellingen.
SEO-instellingen op het dashboard van je website
  1. Zorg ervoor dat de Laat zoekmachines je site indexeren-schakelaar is ingeschakeld.

Hulp nodig bij het gevonden krijgen van je website in de zoekresultaten?
Bekijk de Wix SEO-checklist voor een stappenplan dat is ontworpen om de SEO van je website te verbeteren